Poetsbedrijf SAV

“Iedereen kan boven zijn persoonlijke omstandigheden uitstijgen en succes boeken als hij gemotiveerd en gepassioneerd is in wat hij doet!” – Nelson Mandela

Onze visie

Werken in een realistische werkomgeving kan een gezond  arbeidsvermogen opleveren. Bij SAV bieden wij deze kans! Bij ons staat de werknemer centraal en bepaalt zijn of haar kunnen de werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat kwetsbare mensen uit de participatie wet sterk genoeg zijn om het werk vol te houden. Ze worden op deze manier onderdeel van de maatschappij en kunnen werk laten zien waar ze trots op mogen zijn. SAV gelooft in mensen die binnen passend werk kunnen groeien en ontwikkelen.

Onze missie

Wij willen tevreden werknemers die positief zijn over het werk wat ze doen. Ze mogen zich betrokken voelen bij de maatschappij en trots zijn op hun werk. Daarnaast willen we tevreden klanten die tegelijk een steentje hebben bijgedragen aan de maatschappij.

Het verhaal van Leonard

In 2009 kwam het werken met mensen die een beperking hebben arbeidsmatig in mijn leven. Van 1992 af had ik commerciële banen die varieerden van detailhandel tot instore marketing en verkeersveiligheid.

In 2009 bekroop mij het gevoel altijd maar met geld en meer geld bezig te zijn opnieuw en besloot ik het roer om te gooien. Mijn vrouw was al sinds haar studietijd in het werkveld van gehandicaptenzorg actief en ik proefde daar zijdelings van mee.

Tijdens mijn omscholingsperiode naar dit werkveld, merkte ik dat mijn hart ligt bij het arbeidsmatig bezig zijn met deze mensen.

Gek van auto’s

Maar wat als je gek bent van auto’s, motoren, fietsen, scooters en zo? Waar kunnen deze mensen dan terecht?

In mijn eigen leven hebben auto’s en wat hierbij allemaal komt kijken altijd mijn interesse gehad. Hoe mooi zou het zijn om dit samen met anderen te delen?

Gelijk dan ook maar combineren met mensen die hier ook door gepassioneerd zijn en daarnaast te maken hebben met een beperking in hun leven?

Sleutelen Aan Vermogen

Mijn enthousiasme en dat van anderen, gecombineerd met de wetenschap dat er na lang zoeken 2 andere poetsbedrijven bestaan in Nederland die werken met mensen die een beperking hebben, heeft mij extra gemotiveerd om te gaan “Sleutelen Aan Vermogen”.

Mensen die zoveel in hun mars hebben als ze maar in hun kracht staan moeten aan de gang. Kom achter de geraniums vandaan en spring in het leven van succes. Je kunt weer trots zijn!

Auto’s/caravans/motoren/fietsen etc. wassen, polijsten, poetsen; lakschades verhelpen/camoufleren, interieur reinigen, nano-behandeling geven, wielen wisselen en wat al niet meer? We kunnen het regelen!

Na meer dan een jaar hard te hebben gewerkt, vergaderen, overtuigen en wat al niet meer is onze wens op 19 november 2016 officieel geopend.

‘Hier ligt mijn hart’ – Het verhaal van Leonard

Het verhaal van Lizette

Het verhaal van Lizette

De wens, passie, gedrevenheid en het enthousiasme van Leonard werkte aanstekelijk op mij. Het zorgde er uiteindelijk voor dat we samen de uitdaging aangingen die nu SAV heet.

Sleutelen Aan Vermogen

Ik werkte jaren in de zorg op woongroepen voor mensen met een verstandelijke, psychiatrische en lichamelijke beperking. Het speciaal onderwijs Effatha zorgde ervoor dat ik de omslag kon maken naar werken binnen arbeidsmatige dagbesteding/beschut werk.

Mensen op niveau passend werk aanbieden binnen een reguliere werkomgeving. Een nieuwe branche binnen Zeeland voor mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Het maakt mij een gepassioneerd en een gedreven persoon die het coördineren van realistisch werk waar wil maken. Samen met VSO/PRO-scholen in Goes en omstreken, zorgorganisaties, gemeentelijke initiatieven en bedrijven maken dat de missie van SAV waar gemaakt kan worden.

Ik word daar ontzettend blij van, en ben er trots op dat ik hier deel van uit mag maken.

Sluit Menu