Poetsbedrijf SAV

‘Hier ligt mijn hart’ – Het verhaal van Leonard

‘Hier ligt mijn hart’ – Het verhaal van Leonard

Het verhaal van Leonard

In 2009 kwam het werken met mensen die een beperking hebben arbeidsmatig in mijn leven. Van 1992 af had ik commerciële banen die varieerden van detailhandel tot instore marketing en verkeersveiligheid.

In 2009 bekroop mij het gevoel altijd maar met geld en meer geld bezig te zijn opnieuw en besloot ik het roer om te gooien. Mijn vrouw was al sinds haar studietijd in het werkveld van gehandicaptenzorg actief en ik proefde daar zijdelings van mee.

Tijdens mijn omscholingsperiode naar dit werkveld, merkte ik dat mijn hart ligt bij het arbeidsmatig bezig zijn met deze mensen.

Gek van auto’s

Maar wat als je gek bent van auto’s, motoren, fietsen, scooters en zo? Waar kunnen deze mensen dan terecht?

In mijn eigen leven hebben auto’s en wat hierbij allemaal komt kijken altijd mijn interesse gehad. Hoe mooi zou het zijn om dit samen met anderen te delen?

Gelijk dan ook maar combineren met mensen die hier ook door gepassioneerd zijn en daarnaast te maken hebben met een beperking in hun leven?

Sleutelen Aan Vermogen
Mijn enthousiasme en dat van anderen, gecombineerd met de wetenschap dat er na lang zoeken 2 andere poetsbedrijven bestaan in Nederland die werken met mensen die een beperking hebben, heeft mij extra gemotiveerd om te gaan “Sleutelen Aan Vermogen”.

Mensen die zoveel in hun mars hebben als ze maar in hun kracht staan moeten aan de gang. Kom achter de geraniums vandaan en spring in het leven van succes. Je kunt weer trots zijn!

Auto’s/caravans/motoren/fietsen etc. wassen, polijsten, poetsen; lakschades verhelpen/camoufleren, interieur reinigen, nano-behandeling geven, wielen wisselen en wat al niet meer? We kunnen het regelen!

Na meer dan een jaar hard te hebben gewerkt, vergaderen, overtuigen en wat al niet meer is onze wens op 19 november 2016 officieel geopend.

Kom je binnenkort eens langs?

Leonard

Geef een reactie

Sluit Menu