Poetsbedrijf SAV

Het verhaal van Lizette

Het verhaal van Lizette

De wens, passie, gedrevenheid en het enthousiasme van Leonard werkte aanstekelijk op mij. Het zorgde er uiteindelijk voor dat we samen de uitdaging aangingen die nu SAV heet.

Sleutelen Aan Vermogen

Ik werkte jaren in de zorg op woongroepen voor mensen met een verstandelijke, psychiatrische en lichamelijke beperking. Het speciaal onderwijs Effatha zorgde ervoor dat ik de omslag kon maken naar werken binnen arbeidsmatige dagbesteding/beschut werk.

Mensen op niveau passend werk aanbieden binnen een reguliere werkomgeving. Een nieuwe branche binnen Zeeland voor mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Het maakt mij een gepassioneerd en een gedreven persoon die het coördineren van realistisch werk waar wil maken. Samen met VSO/PRO-scholen in Goes en omstreken, zorgorganisaties, gemeentelijke initiatieven en bedrijven maken dat de missie van S.A.V. waar gemaakt kan worden.

Ik word daar ontzettend blij van, en ben er trots op dat ik hier deel van uit mag maken.

Lizette

Geef een reactie

Sluit Menu